One Time  Gift Boxes

Boxjes vol blijdschap handgemaakt in het moment.

Een blaadje uit de natuur, een oud voorwerp gevonden in de kast, een papiertje wat nog een tweede leven kan krijgen, een munt uit een ander land, de kwast die me aankijkt omdat hij gebruikt wilt worden, ik laat me inspireren in het moment en zo creëer ik deze unieke ONE TIME BOXES.

Na het creëren van de boxen selecteer ik de meest passende sieraden die op dat moment het mooiste matchen met het ontwerp van de box. Alle Boxen worden gevuld met stainless steel sieraden! Niet alleen de inhoud van het boxje is verrassend, maar het boxje zelf is een uniek kunstwerkje, welke je na openen kunt bewaren als opbergdoosje. Het dekseltje kan je uitknippen en in een lijstje doen, zodat hij aan de muur kan, of een mooi plekje kan krijgen in je huiskamer ! Kortom een multifunctionele box!

Elke box is uniek en word maar één keer gemaakt.

Of wil jij een ander blij maken met één van deze unieke boxen? elk boxje wordt standaard geleverd met een mini wenskaartje, bijhorend envelopje en gift sticker. Hoef jij alleen nog je persoonlijke boodschap te schrijven en deze bovenop het boxje te plakken! Ideaal toch!

Elk boxje is een feestje om open te maken. Leuk om te ontvangen én te geven!

 

© 2016 - 2021 Juweeltjes and More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel