Voorwaarden voor retourneren:

  • Product dient ongebruikt te zijn.
  • Product dient in originele verpakking te zitten.
  • Product onbeschadigd is.

Indien het product niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet heeft juweeltjesandmore.nl het recht de retournering te weigeren en zal het product teruggestuurd worden.

Hoe retourneren?

We houden het graag simpel hoe u een bestelling kunt retourneren, volg onderstaande stappen om te zorgen dat alles naar wens verloopt:

  • Stuur uw bestelling retour in één verzending om in behandeling te worden genomen. U kunt uw bestelling terug sturen op elke veilige manier. Wanneer u een verzendservice gebruikt vergeet dan niet om een bewijs van verzending te vragen zodat u een bewijs hebt dat u het hebt verstuurd, mocht de zending verloren raken tijdens het versturen. Ons adres ontvangt u per mail na aanmelding van uw retour.

  • Indien de bestelling niet binnen 7 werkdagen na het versturen van de e-mail is ontvangen zal de retournering niet geaccepteerd worden. Juweeltjesandmore.nl zal per geval bekijken of de retournering nog geaccepteerd wordt.

  • We zullen binnen 3 werkdagen uw retournering behandelen. Creditering van uw betaling wordt automatisch gedaan op je bank / giro rekening welke ook gebruikt is bij uw originele bestelling. De creditering is mede afhankelijk van de verwerkingstijd tussen de verschillende banken en maatschappijen. Indien je gebruik hebt gemaakt van de betaalservice Afterpay, zal het bestelbedrag worden aangepast op je digitale factuur.

  • Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

  • Verzendkosten van de retourzendingen zijn voor eigen kosten van de klant.

We adviseren u alle retourzendingen te verzekeren omdat u wettelijk verplicht bent zorg te dragen voor de artikelen en omdat u verantwoordelijk wordt gehouden voor alle schade aan de artikelen totdat juweeltjesandmore.nl deze retour hebben. We adviseren u ook een traceerbare manier van verzending te gebruiken en om het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Houd er rekening mee dat u zelf de kosten voor de retourzending dient te betalen.

Wat doen met schade?

Juweeltjesandmore.nl controleert alle bestellingen op de kwaliteit van de producten voordat ze naar de klant worden verzonden. Mocht het nu toch voor komen dan een product niet in de verwachte staat ontvangen wordt neem dan direct contact op met ons via juweeltjesandmore@hotmail.com of neem telefonisch contact met ons op.

Artikelen worden als defect beschouwd als ze beschadigd worden ontvangen. Artikelen die zijn beschadigd als gevolg van slijtage worden niet beschouwd als defect. Wij kunnen een defect artikel alleen omruilen voor hetzelfde product, zolang de voorraad strekt. De verzendkosten zijn gratis voor de te vervangen artikelen.

Wijziging van bestelling

Het is niet mogelijk om online een deel van uw bestelling, de manier van verzending of de betaalmethode te veranderen wanneer uw bestelling voltooid is. Neem contact op met juweeltjesandmore.com om eventuele wijzigingen kenbaar te maken, we bekijken dan de mogelijkheden om tegemoet te komen aan uw wijziging.

© 2016 - 2021 Juweeltjes and More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel